Over Frank Aarnoudse
Nadat Frank zich lang bezig heeft gehouden met traditioneel koken, is hij zich meer in vegetarische voeding gaan verdiepen. Bij VIP in Haarlem heeft hij de module ‘ basis vegetarische kok’ gevolgd om meer inzicht te krijgen. Zo is zijn interesse in vegetarische voeding nog meer gegroeid.
Frank heeft in zijn leven al veel keukens gezien. Hij heeft onder andere gewerkt voor een detacheringsbureau, die koks door heel Nederland van werk voorzag. Dit was erg leerzaam en hier heeft hij veel werkervaring opgedaan in verschillende keukens. Het viel hem op dat er een minimaal aanbod van originele en smaakvolle vegetarische gerechten was.
Vijf jaar geleden is Frank in zijn vrije tijd begonnen met zijn ‘Frank’s vega pop-up restaurant’. Op verschillende locaties was hij restaurant voor รฉรฉn avond en presenteerde hij een heerlijk 5-gangen diner voor veertig tot vijftig gasten. Samen met zijn zoon in de keuken en zijn vrouw, dochter en bonusdochter in de bediening verzorgden zij een smaakvolle en sfeervolle avond.
Frank’s missie
Frankโs missie is om zijn ‘gast’ een verassende beleving van smaakvolle groenten combinaties te laten ervaren. Voor een betaalbare prijs kan je bij Frank terecht voor kwalitatieve en eigentijdse gerechten.
Je kan deze gerechten komen afhalen en er thuis van genieten. Ook kan Frank je voorzien van een ‘private dining’ of cateren op locatie.
Lokaal
De producten die worden gebruikt zijn seizoensgebonden en worden zo veel mogelijk lokaal ingekocht.
Frank wil door samen te werken met lokale, biologische leveranciers bijdragen aan een kleinere ‘ecologische voetafdruk’. Samenwerken en verbinden met andere creatievelingen die een raakvlak hebben op gebied van eten en drinken, staat bij Groene Kost centraal.