Catering
Bedrijven vanaf tien personen
Particulier vanaf vijf personen
Kantoor lunchboxen, picknick of een heerlijk gedekte lunchtafel thuis? We verzorgen een mix aan broodjes en sandwiches. Graag een volledig vegetarisch assortiment? Geef dit dan door bij je bestelling.
Glutenvrij brood + β¬ 1,00 per broodje
Desem Broodjes en Focaccia worden lokaal gemaakt door de ‘Broodspecialist van Schijndel’ uit Den Bosch.
Bezorgkosten in Den Bosch β¬ 17,50 en in regio (Rosmalen, Vught, Empel) β¬ 20,50.
Focaccia
- Mozzarella, gegrilde groente, groene pesto, bosui & gemengde sla β¬ 6,25
- Reypenaer oude kaas, vijgenjam, walnoot crumble & gemengde sla β¬ 6,25
- Serranoham, tomaten spread, balsamicocreme & zoetzuur β¬ 6,75
- Artisjoken-doperwtenspread, gegrilde courgette, groene olijf en gemengde sla β¬ 6,25
Desem Broodje
- Paddenstoelen shoarma, munt-komkommer yoghurt, granaatappelpitjes & gemengde sla β¬ 6,25
- Vadouvan eiersalade, Β bieslook, preikiemen& gemengde sla β¬ 6,25
- Coeur de boeuf tomaat, rucola-pesto, zoetzure rode ui & gemengde sla β¬ 6,25
- Gekruide pulled chicken, chimichurri, zoetzure komkommer, citroenmayonaise β¬ 6,75
Wraps
- Gegrilde ham, chimichurri, zoetzure komkommer, dille citroenmayonaise β¬ 6,25
- Gerookte zalm, dille mayonaise, kappertjes β¬ 6,50
- Gekruide roomkaas, ingelegde rode-wittekoolsalade, preikiemen & gemengde sla β¬ 6,50
Soep van de dag:
| 250 ml (1 persoon) | β¬ 4,50 (vega) met vlees + β¬ 0,75 |
| 500 ml (2 personen) | β¬ 7,50 |
Optie: huisgemaakt gevuld borrelbrood met dips β¬ 8,50
Fruitsapje β¬ 2,75
Lunchbowl gevulde kom β¬ 8,50 p.p. (onderstaand zijn voorbeelden van mogelijkheden)
- Quinoa (uit Nederland), gegrilde groenten, hummus, zonnebloempitten kruiden, dressing, walnoten & gemengde salade
- Burrata, gepofte tomaatjes, bosui, groene pesto & gemengde sla
- Couscous, bosui, seizoens groenten, feta & citroenmayonaise
Optie: Add-on Topping
- Parmaham β¬ 2,50 p.p.
- Gemarineerde kippendij β¬ 2,50
Salades:
Per week verschillend en seizoensgebonden, vraag dit na bij je bestelling.
Enkele voorbeelden kunnen zijn:
- Rode biet, rozijnen, appel, balsamico parels, walnoten & gemengde sla
- Caesar salad met romaine sla, spercie boontjes, Parmezaan, gekookt eitje, rode ui
- Beluga linzen salade, gemarineerde bospeentjes, groene kruiden, sinaasappel, olijven & feta
Salades kunnen zowel in grotere schalen geserveerd worden als in individuele bakjes. Het is mogelijk bij salades kip of vlees toe te voegen.
Individueel bakje (200gr) β¬ 4,75
Gerechten:
Dit is per week verschillend en seizoensgebonden, vraag dit na bij je bestelling of kijk op de site bij het weekmenu.
De gerechten zijn tussen de 400 en 450 gram en worden standaard koud geleverd met onze opwarm- en serveerinstructies. De schalen zijn magnetron en oven bestendig.
Prijzen variΓ«ren tussen β¬ 11,50 β 13,25 per persoon
Borrelbox:
Minimale afname voor de borrelbox vanaf 5 personen. De borrelbox zit in een grote cateringdoos.
Veggie borrelbox
β¬ 16,50 per persoon
- Plantaardige gehaktballetjesΒ
- Brioche broodje met gegrilde groentenΒ
- Wrap met hummus en tomatensalsa
- Spiesje kaas en olijven
- Kruidige tortillaΒ
- Mini Quiche met groene groenten, feta & amandel
- Pavesi toastjes
- Diverse dipjes
Mediterraanse borrelbox
β¬ 18,50 per persoon
- Runder gehaktballetjes van vlees van Van Roessel uit WaalwijkΒ
- Brioche broodje met zalm
- Wrap met serranohamΒ
- Aardappel Tortilla met ChorizoΒ
- Spiesje kaas en olijven
- Mini Quiche met groene groenten, feta & amandel
- Pavesi toastjes
- Diverse dipjes
PrivΓ© kok aan huis – duurzaam, lokaal en verrassend
Wil je thuis genieten van een culinair diner zonder zelf te hoeven koken? Laat Frank jou en je gasten verrassen met gerechten die met liefde zijn bereid. Altijd met de seizoenen mee, boordevol lokale en duurzame ingrediΓ«nten β en met groenten in de hoofdrol.
Of je nu kiest voor een volledig plantaardig menu of liever vlees of vis toevoegt van verantwoorde herkomst: Frank stemt elk gerecht af op jouw smaak en wensen. Geen standaardmenuβs, maar een unieke culinaire beleving, vers bereid in je eigen keuken.
Van intieme diners tot speciale gelegenheden β Frank brengt de kwaliteit van een restaurant naar jouw huis. Verwacht kleurrijke, creatieve borden met een verrassende twist, mooi gedekte tafels en eventueel bijpassende wijnen.
Menu opties (vanaf 8 personen)
Driegangenmenu
β¬55,- p.p. vegetarisch of plantaardig
β¬65,- p.p. vlees of vis
- Voorgerecht
- Hoofdgerecht
- Nagerecht
Viergangenmenu
β¬65,- p.p. vegetarisch of plantaardig
β¬75,- p.p. vlees of vis
- Voorgerecht
- Tussengerecht
- Hoofdgerecht
- Nagerecht
Locatiebezoek
Bij diners met grotere gezelschappen of op een bijzonder locatie komt Frank vooraf graag even langs. Tijdens dit bezoek worden de wensen besproken en wordt de keuken in kaart gebracht. Zo verloopt het diner straks soepel en is tot in de puntjes verzorgd.
Aanvragen catering
Vul onderstaand formulier in met uw gegevens en ik neem contact met u op voor de mogelijkheden.
Laatste nieuws
Lieve klanten,
Afgelopen weekend hebben we onze allerlaatste opdracht vanuit de winkel afgerond. Wat een bijzondere reis was het! π
We willen jullie bedanken voor alle hartverwarmende reacties, lieve woorden en steun die we de afgelopen tijd hebben ontvangen.
Maar geen zorgen: Groene Kost stopt niet met koken!β¨Frank blijft in het weekend, naast zijn nieuwe job, koken aan huis. Heb je iets te vieren of wil je jezelf en je gasten culinair laten verwennen? Neem gerust contact met ons op via info@groenekost.nl om de mogelijkheden te bespreken.
π¨πΌβπ³ Let op: we verzorgen alleen diners aan huis β (lunch)buffetten bieden we niet langer aan.
Tot snel aan jullie eettafel!
Liefs,β¨Frank & het Groene Kost-team
Sep 3
GROENE KOST STOPT π
Na twee mooie jaren vol leuke opdrachten voor bedrijven en particulieren, hebben we besloten om per 1 september 2025 te stoppen met Groene Kost. Ondanks al onze inzet bleken de financiΓ«le uitdagingen helaas niet houdbaar.
Frank wil ruimte maken voor nieuwe plannen en een betere balans. We zijn supertrots op wat we samen met jullie hebben neergezet β bedankt voor alle support en gezelligheid!
Tot 1 september koken we nog met liefde verder voor lopende opdrachten. Daarna komt ons fijne plekje vrij.
Ken je iemand die een mooie locatie zoekt in een bruisende buurt? Tip ze gerust!
Liefs,
Team Groene Kost π
Jul 14
SAVE THE DATE ππ¨πΌβπ³π₯¬π«π₯¦
Zaterdag 16 augustus serveert Groene Kost een smaakvol en seizoensgebonden vegetarisch 3-gangen diner bij Tuin de Es in Haaren.
Vanaf 17:00 uur ben je welkom op het erf. We starten met een rondleiding door de kassen en over het veld. Op verschillende plekken krijg je kleine, verrassende amuses geserveerd β direct tussen de planten waar ze vandaan komen.
Rond 18:15 uur gaan we aan tafel en geniet je van een diner vol smaken uit de tuin β vers, lokaal en met liefde bereid. π
Zien we je daar?
β¨π° β¬52,50 per persoon (excl. dranken)β¨π© Inschrijven kan via info@tuindees.nlβ¨π Tuin de Es (Eind 19c, 5076 TD Haaren)
β¨#groenekost #tuindees #vegetarischdiner #seizoenskeuken
Jul 4
Gezellige Zaken 2025 ππΌ
Nog even een terugblik op dit geslaagde weekend π
Ontzettend genoten van de gezelligheid, de enthousiaste mensen en het heerlijke zonnetje!
Jun 19
Een heerlijke, kleurrijke lunch mogen verzorgen voor @tueindhoven π
Op zoek naar versbereide catering met lokale en seizoensgebonden producten naar jouw wens en smaak? Wij denken graag met je mee! ππΌ
May 22